Sådan designer du til det smarte og forbundne hjem

Design af smarte produkter til det forbundne hjem skaber nye og spændende udfordringer for producenter, som skal lære at tænke deres løsninger ind i digitale økosystemer, hvor tingene taler sammen og skaber merværdi for brugerne.

Vores huse får stadig flere smarte og forbundne produkter og services integreret. Denne udvikling giver nye muligheder for digitalisering af eksisterende produkter samt for at skabe ekstra værdi for brugeren, ved at udnytte muligheder for at forbinde services og anvende data. Vil din virksomhed være på forkant med, hvordan man designer ind i et digitalt økosystem, så skal du deltage på denne eftermiddag.

InnoBYG, InfinIT og Nordic IoT Centre inviterer til et seminar med nye ideer og inspiration, interessante cases og en unik mulighed for at finde ud af, hvordan din forretning kan blive en del af den smarte og digitale udvikling. Du vil blive præsenteret for den nyeste forskning, værktøjer og forretningsmodeller inden for design af smart homes og digitale økosystemer. Du vil møde en inspirerende virksomhed, som har formået at skabe værdifulde produkter til det smarte hjem.

Det er gratis at deltage, men deltagerantallet er begrænset. Pladser fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Målgruppe

Eventet er for dig, som ønsker inspiration til at udvikle din virksomhed mod fremtidens smart home-marked. Det kan være, I så småt er i gang – men I kan også blot være interesserede i emnet og søge inspiration.

Program

12.30-13.00: Velkommen og frokost

13.00-14.00: Smart home-teknologier og økosystemtanken – teknologiske udfordringer og muligheder
v. Morten Wagner, Nordic IoT Centre og Force Technology


14.00-14.30: Energistyring i bygninger
v. Henrik Lund Stærmose, Direktør NeoGrid Technologies

14.30-14.45: Kaffe


14.45-15.15: Nye forretningsmodeller og partnerskaber for smart home designs
v. Jørgen Rasmussen, Alexandra Instituttet


15.15-16.00: Workshop – hvordan din virksomhed kommer i gang


16.00: Tak for i dag

DATO OG TID

11. november 2019
12.30-16.00

STED

Alexandra Instituttet
Åbogade 34
8200 Aarhus N
Lokale ADA 333

PRIS

Det er gratis at deltage.

Dog opkræves et no-show-gebyr på 300 kr ekskl. moms ved udeblivelse uden afbud senest den 7. november.

 

Få svar på, hvordan din virksomhed kan agere i fremtidens forretningsmæssige og teknologiske økosystemer. Hør bl.a., hvordan I kan anvende data, danne nye partnerskaber og bruge nye forretningsmodeller.

Eventet er for dig, som ønsker inspiration til at udvikle din virksomhed mod fremtidens smart home-marked. Det kan være, I så småt er i gang – men I kan også blot være interesserede i emnet og søge inspiration.

lea schick facilitator infinit arrangementer temagruppe

Lea Schick

Facilitator
Tlf. 27 26 54 79

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Lea Schick.

Arrangører

Arrangementet afholdes af InnoByg, Nordic IoT Centre og InfinIT  i samarbejde med Industriens Fond i regi af Smart Home-projektet og hostes af Alexandra Instituttet.