Optagelser af online arrangementer

Læs om InfinIT's brug af Zoom.

Byg dit eget IoT vandmålersystem

Hør om erfaringerne fra en haveforening på Amager, der med hjælp fra en række IoT-partnere har bygget deres eget intelligente vandaflæsningssystem. Webinaret er målrettet IoT-udviklere, LoRa-entusiaster, VVS’ere med interesse i intelligent vandaflæsning, UX-designere samt haveforeninger eller boligselskaber, der selv ønsker at lave deres eget vandmålersystem.

Data som løftestang for kundedialog – digital adfærd

På dette webinar bliver du klogere på, hvordan du kan komme i gang med at høste og bruge kundedata i markedsføring og forretningsudvikling. Webinaret er tilrettelagt af Lifestyle & Design Cluster og InfinIT.

Data som løftestang for kundedialog – kunstig intelligens

På dette webinar ser vi nærmere på chatbots og automatiseret kundeservice, og hvordan kundeoplevelsen kan optimeres, når vi møder teknologien i en samtale.

Data som løftestang for kundedialog – IoT-teknologier

På dette webinar ser vi nærmere på IoT-teknologier og kommer med eksempler på, hvordan de har haft direkte indflydelse på værdiskabelse inden for design- og livsstilsbranchen.

Deep learning – for alle

Webinaret henvender sig til private virksomheder og offentlige institutioner, der allerede er i gang med at anvende billeder og videodata eller blot er interesserede i at få mere viden. Du får desuden en kort introduktion til de økonomiske muligheder for at komme i gang med deep learning – f.eks. gennem Innobooster-ordningen og SMV:Digital.

Digital mødekultur og facilitering – hvad siger forskningen?

Få gode råd om virtuel mødeledelse af Lise Dahl Arvedsen, der er ph.d.-stipendiat ved CBS, og de erfarne facilitatorer Anne Eggebrecht og Peter Matzen fra Playmakers, der har onlinemøder og webinarer langt inde under neglene. De vil dele ud af redskaber til, hvordan man får god videndeling og giver deltagerne en god oplevelse i digitale formater.

Digital twins – state-of-the-art across Europe

Få seneste nyt om digitale tvillinger og perspektiverne for produktionsvirksomheder. To danske virksomheder præsenterer deres brug af digitale tvillinger inden for ventilation samt robotter til landbruget.

Fintech Tuesday: Impact Investment

At this Fintech Tuesday researchers and companies present their groundbreaking solutions, current research and industry insights on the use cases of Impact Investment within Fintech. The event is organised by InfinIT and Copenhagen Fintech.

Gør din digitale virksomhed grøn

I dette webinar sætter vi fokus på, hvor digitale virksomheder typisk belaster klimaet, og hvordan man kan sætte ind for at reducere klimabelastningen.

Grønne datacentre

I dette webinar sætter vi fokus på nogle konkrete måder, at gøre datacentre mere bæredygtige. Vi ser nærmere på en konkret case hos Telia, der har som mål at blive CO-neutral i 2030.

Hvordan nedbringer vi energiforbruget fra it-services?

Digitale løsninger kan være med til at løse store dele af vores klimaudfordringer. Men de har også et markant energiforbrug. Første skridt bør være at kunne måle energiforbruget på en ensartet og sammenlignelig måde, så energieffektive og miljørigtige IT-løsninger kan være et konkurrenceparameter på linje med omkostninger og serviceniveau.

Hvordan udfordres UX'erens arbejde af kunstig intelligens og machine learning?

Dette webinar handler om det nye område UX og kunstig intelligens (artificial intelligence – AI). Kunstig intelligens er på udviklingsagendaen i mange virksomheder og organisationer – og det giver nye udfordringer ift. udvikling af god brugerinteraktion.

Retfærdig AI

Hvordan sikrer vi, at maskinlæringsmodeller er retfærdige og ordentlige i deres udfald – især når de har en indvirkning på mennesker? Lyt med, og bliv klogere på fairness i maskinlæring.

Satellitbilleder og droner til miljøovervågning

Stadigt flere typer af satellitdata bliver stillet frit til rådighed, og samtidig bliver kvaliteten bedre og bedre. Det betyder, at data fra satellitter kan anvendes til flere formål. Man kan derfor forvente, at opmåling ved brug af satellitter fremover vil afløse flere af de traditionelle metoder som bl.a. foto optaget fra fly, undersøgelser af vandkvalitet, landbrug mv.

Servicebaseret forretning med IoT

Hvordan løfter virksomhederne konkurrenceevnen, væksten og værdiskabelsen gennem en øget udbredelse af produkt-service forretningskoncepter, hvor IoT er en driver i udviklingen?

Sikker dataopsamling i produktion

På dette webinar kan du høre om, hvordan FORCE Technology, Dansk Standard og Siemens Digital Strategies arbejder med standarder for cybersikkerhed for at få det fulde udbytte af digitaliseringen gennem sikker dataopsamling i produktion.

Sikkerhed i øjenhøjde

Hvordan får man en it-sikkerhedspolitik og -kultur der virker? På dette webinar får du gode råd til initiativer ift. it-sikkerhedspolitik, som kan implementeres i organisationen, samt en bedre forståelse for, hvor du skal sætte ind for at få it-sikkerhed implementeret ude blandt medarbejderne. Du vil kort sagt blive klogere på, hvordan du udarbejder en it-sikkerhedspolitik, der bliver fulgt.

Skal vi energimærke it-services og software?

Digitale løsninger er med til at løse store dele af vores klimaudfordringer gennem effektive og innovative løsninger. Men de har også et markant energiforbrug. It-sektoren står i dag for lige så høj en udledning af CO2 som flyindustrien.

SummIT 2020 – grønt digitalt lederskab

Der var en perlerække af dygtige oplægsholdere på programmet, da vi åbnede de virtuelle døre til SummIT 2020. Vi kan anbefale at gå ind at se optagelserne fra dagen for at få alle guldkornene med. Du kan eksempelvis se konkrete eksempler på, hvordan virksomheder som Dell, Microsoft og COOP har understøttet deres klimaindsatser med teknologi.

Syntetiske data

Hvad kan syntetiske data? Og er det nøglen til sikker brug af persondata og til at skabe datagrundlag for bedre machine learning-modeller? Målgruppen er it-professionelle, der arbejder med machine learning/AI og cybersikkerhed.

 

TEKNOLOGIMORGEN – Fra data til business: At starte småt men tænke stort

På dette webinar vil du høre om, hvordan du kommer i gang med at anvende data i din virksomhed – også selvom du ikke har en masse data! Du vil ligeledes blive introduceret til det gratis innovationsforløb KomDigital, der er et tilbud til virksomheder i Region Hovedstaden, og som udbydes af DTU Compute.

TEKNOLOGIMORGEN – Hvordan får du en klimatøver i tale?

Er du rådgiver inden for den grønne omstilling, eller sælger du en service eller et produkt, der hjælper virksomheder i arbejdet med den grønne omstilling? Og kunne du tænke dig at blive endnu klogere på, hvordan du får de klimatøvende virksomheder i tale?

TEKNOLOGIMORGEN – Sådan kan kunstig intelligens skabe forretning i byggebranchen

På dette webinar får du den nyeste viden inden for bl.a. brug af kunstig intelligens til skimmelgenkendelse, og hvordan du kan arbejde med droner, digitaliseret tilstandsvurdering og brug af AI.

TEKNOLOGIMORGEN – Virtual og augmented reality! Teknologier til at skabe bedre designs og samarbejde

Både virtual og augmented reality teknologier kan spille en stor rolle, f.eks. når det gælder involvering af brugere til at skabe bedre designs og bygninger samt forståelse af disse via visualisering.

UX og sikkerhed

På dette webinar præsenterer talerne forskellige vinkler på, hvordan du arbejder med sikkerhed inden for user experience. Det hele bindes sammen med en paneldiskussion mellem de fire oplægsholdere og spørgsmål fra publikum.

Klik her og se alle optagelser fra dagen

Machine Learning som metode til at mindske pesticidforbruget

Selvom deep learning ikke er ukrudtsmiddel i sig selv, tager dette webinar os helt med ud i marken blandt ukrudt og skadelige insektarter og gøre os klogere på, hvordan teknikken kan være med til at reducere brugen af pesticider.