Optagelser af online arrangementer

Byg dit eget IoT vandmålersystem

Hør om erfaringerne fra en haveforening på Amager, der med hjælp fra en række IoT-partnere har bygget deres eget intelligente vandaflæsningssystem. Webinaret er målrettet IoT-udviklere, LoRa-entusiaster, VVS’ere med interesse i intelligent vandaflæsning, UX-designere samt haveforeninger eller boligselskaber, der selv ønsker at lave deres eget vandmålersystem.

Deep learning – for alle

Webinaret henvender sig til private virksomheder og offentlige institutioner, der allerede er i gang med at anvende billeder og videodata eller blot er interesserede i at få mere viden. Du får desuden en kort introduktion til de økonomiske muligheder for at komme i gang med deep learning – f.eks. gennem Innobooster-ordningen og SMV:Digital.

Digital mødekultur og facilitering – hvad siger forskningen?

Få gode råd om virtuel mødeledelse af Lise Dahl Arvedsen, der er ph.d.-stipendiat ved CBS, og de erfarne facilitatorer Anne Eggebrecht og Peter Matzen fra Playmakers, der har onlinemøder og webinarer langt inde under neglene. De vil dele ud af redskaber til, hvordan man får god videndeling og giver deltagerne en god oplevelse i digitale formater.

Fintech Tuesday: Impact Investment

At this Fintech Tuesday researchers and companies present their groundbreaking solutions, current research and industry insights on the use cases of Impact Investment within Fintech. The event is organised by InfinIT and Copenhagen Fintech.

Hvordan nedbringer vi energiforbruget fra it-services?

Digitale løsninger kan være med til at løse store dele af vores klimaudfordringer. Men de har også et markant energiforbrug. Første skridt bør være at kunne måle energiforbruget på en ensartet og sammenlignelig måde, så energieffektive og miljørigtige IT-løsninger kan være et konkurrenceparameter på linje med omkostninger og serviceniveau.

Hvordan udfordres UX'erens arbejde af kunstig intelligens og machine learning?

Dette webinar handler om det nye område UX og kunstig intelligens (artificial intelligence – AI). Kunstig intelligens er på udviklingsagendaen i mange virksomheder og organisationer – og det giver nye udfordringer ift. udvikling af god brugerinteraktion.

Retfærdig AI

Hvordan sikrer vi, at maskinlæringsmodeller er retfærdige og ordentlige i deres udfald – især når de har en indvirkning på mennesker? Lyt med, og bliv klogere på fairness i maskinlæring.

Sikkerhed i øjenhøjde

Hvordan får man en it-sikkerhedspolitik og -kultur der virker? På dette webinar får du gode råd til initiativer ift. it-sikkerhedspolitik, som kan implementeres i organisationen, samt en bedre forståelse for, hvor du skal sætte ind for at få it-sikkerhed implementeret ude blandt medarbejderne. Du vil kort sagt blive klogere på, hvordan du udarbejder en it-sikkerhedspolitik, der bliver fulgt.

TEKNOLOGIMORGEN – Fra data til business: At starte småt men tænke stort

På dette webinar vil du høre om, hvordan du kommer i gang med at anvende data i din virksomhed – også selvom du ikke har en masse data! Du vil ligeledes blive introduceret til det gratis innovationsforløb KomDigital, der er et tilbud til virksomheder i Region Hovedstaden, og som udbydes af DTU Compute.

TEKNOLOGIMORGEN – Hvordan får du en klimatøver i tale?

Er du rådgiver inden for den grønne omstilling, eller sælger du en service eller et produkt, der hjælper virksomheder i arbejdet med den grønne omstilling? Og kunne du tænke dig at blive endnu klogere på, hvordan du får de klimatøvende virksomheder i tale?

TEKNOLOGIMORGEN – Sådan kan kunstig intelligens skabe forretning i byggebranchen

På dette webinar får du den nyeste viden inden for bl.a. brug af kunstig intelligens til skimmelgenkendelse, og hvordan du kan arbejde med droner, digitaliseret tilstandsvurdering og brug af AI.