ONLINE TEKNOLOGIMORGEN

Sådan kan kunstig intelligens skabe forretning i byggebranchen

Fra digitaliseret tilstandsvurdering til genkendelse af skimmelsvamp

Den danske bygge- og anlægsbranche er i gang med en digital transformation. Her kan kunstig intelligens (AI) og Deep Learning spille en stor rolle, f.eks. når det gælder tilstandsvurderinger, skadesgenkendelse og skimmelgenkendelse.

Kom med til denne TEKNOLOGIMORGEN og mød nøglepersoner i den digitale udvikling i bygge- og anlægsbranchen fra både Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet og en spændende IT-virksomhed.

Du får den nyeste viden inden for bl.a. brug af kunstig intelligens til skimmelgenkendelse, og hvordan du kan arbejde med droner, digitaliseret tilstandsvurdering og brug af AI. Helt konkret vil du møde en spændende case udført på et vandtårn i Horsens, og vi vil dykke med ned i teknologien bag. Du får svaret på, hvorfor netop digitalisering, AI og ny teknologi kan få afgørende betydning for konkurrenceevnen, produktiviteten og arbejdet i bygge- og anlægsbranchen. Og du vil blive præsenteret for en stor undersøgelse af, hvordan man bedst kan arbejde med droner i sin virksomhed og organisation inden for byggebranchen.

 

Program

8.30  Velkommen og intro

8.35  CASE – Vandtårnet i Horsens
v/Morten Holten, Teknologisk Institut

8.55  CASE – AI identificerer skimmelsvampen
v/ Ulf Thrane & Joakim Nøddeskov Clifford, Teknologisk Institut

9.15  Droner & kunstig intelligens i byggebranchen
Ken Falk, stifter af Scopito, fortæller om, hvordan droner anvendes til inspektion i anlæg- & byggebranchen, og hvordan kunstig intelligens kan afsløre og forudse fejl og mangle
r.

9.35 Digitalisering af bygge- og anlægsbranchen er god forretning
Anne Bøgh Fangel fra Alexandra Instituttet kommer med highlights fra en ny rapport om erfaringer med anvendelse af droner bl.a. inden for byggeri og anlæg. Hun sætter fokus på, hvordan man lykkes med at implementere det i praksis. Læs rapporten her.

9.55  Afrunding og opsamling

10.00  Tak for i dag

 


Se video fra webinar

Dato og tid

6. maj 2020 kl. 8.30 - 10.00

Sted

Arrangementet afholdes som et webinar.
Tilmelding er nødvendig.

Du modtager link til webinaret, når du tilmelder dig.

Pris

Det er gratis at deltage

Målgruppen for denne TEKNOLOGIMORGEN er både aktører i byggebranchen samt andre med interesse i digitalisering af byggeriet.

På dette webinar får du den nyeste viden inden for bl.a. brug af kunstig intelligens til skimmelgenkendelse og hvordan du kan arbejde med droner, digitaliseret tilstandsvurdering og brug af AI.

lea schick facilitator infinit arrangementer temagruppe

Lea Schick

Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Lea Schick.

Arrangementet er tilrettelagt af InfinIT og Innovationsnetværket InnoBYG