Webinar:

Deep learning – for alle

It-giganter som Google har sat sig tungt på markedet for kunstig intelligens, men den gode nyhed er, at de også har demokratiseret teknologierne, så de nu er tilgængelige for alle. Det skaber helt nye muligheder for danske virksomheder.

Det er især de seneste års udvikling inden for deep learning, der har sat gang i en industriel udvikling. Deep learning er en maskinlæringsteknik, der kan bruges inden for bl.a. billed- og videoanalyse.

På webinaret vil du møde Henrik Pedersen, der udover at være leder i Visual Computing Lab ved Alexandra Instituttet også er ekstern lektor på Institut for Datalogi på Aarhus Universitet, hvor han underviser i deep learning.

Du får:

  • En såvel teoretisk som case-baseret gennemgang af, hvad deep learning er.
  • Indsigt i, hvor teknikken skaber størst værdi.
  • Input til, hvordan du selv kommer i gang med at bruge den i din egen organisation.

Kom i gang – økonomiske muligheder

Henrik vil også kort komme ind på de økonomiske muligheder for at komme i gang med deep learning eks. gennem InnoBooster-ordningen og SMV:Digital. Begge ordninger har en nem og hurtig ansøgningsproces, og Alexandra Instituttet kan hjælpe dig med at lave den gode ansøgning.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til private virksomheder og offentlige institutioner, der allerede er godt i gang med at anvende billeder og videodata, eller har en god ide til, hvordan man kan bruge teknologierne – eller blot er interesserede i at få mere viden om deep learning.


Se webinaret her

Dato og tid

4. maj 2020
13:00 – 14:00

Sted

Webinar via Microsoft Teams.

Tilmeldte får tilsendt nærmere information.

Pris

Det er gratis at deltage

Laura Møller

Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Laura Møller.

Arrangementet er tilrettelagt af it-forum i samarbejde med Alexandra Instituttet og InfinIT.