Webinar: 5 skridt til at sikre gennemsigtighed i kunstig intelligens

Dansk Standard har netop udgivet to danske specifikationer om kunstig intelligens, hvoraf den ene har fokus på gennemsigtighed. Målet er at gøre det lettere for virksomheder og myndigheder at arbejde med kunstig intelligens og samtidig hjælpe med at gøre teknologien tryg og sikker at anvende.

Deltag i dette webinar og få svar på, hvordan de nye danske specifikationer kan hjælpe dig og din virksomhed med at opnå gennemsigtighed.

Kim Skov Hilding fra Dansk Standard vil indledningsvist give et overblik over det internationale standardiseringsarbejde inden for kunstig intelligens. Herudover vil han fortælle om baggrunden for og processen omkring udarbejdelsen af de to danske specifikationer.

Herefter vil Anders Kofod-Petersen, professor og afdelingsdirektør fra Alexandra Instituttet, give sit bud på fem skridt til at sikre gennemsigtighed i kunstig intelligens med udgangspunkt i den nye specifikation om gennemsigtighed. Anders har arbejdet med kunstig intelligens i mere end 20 år, og har været en stor del af processen ift. udarbejdelsen af specifikationen.

Afslutningsvis vil Rasmus Hauch fra 2021.AI byde ind med konkrete erfaringer med at anvende specifikationen om gennemsigtighed i praksis. Rasmus har mange års erfaring med at arbejde med kunstig intelligens. Han sidder med i Dansk Standards udvalg for kunstig intelligens, og er til daglig CTO i den danske virksomhed 2021.AI, der hjælper organisationer med den praktiske implementering og anvendelse af kunstig intelligens.

Dato og tid

1. december 2020
kl. 9:00 – 10:30

Sted

Online (Zoom)

Pris

Det er gratis at deltage

MarieRoerdamFenger_facilitator_infinit

Marie Rørdam Fenger

Facilitator
Tlf. 30 76 07 22

Hvis du har spørgsmål vedrørende dette arrangement, er du velkommen til at kontakte Marie Fenger

Arrangementet er tilrettelagt af InfinIT og Dansk Standard