Sikker IoT – best practice nu og i fremtiden

Ved dette morgenarrangement vil vi give deltagerne et indblik i, hvordan man som virksomhed kan arbejde med at kvalificere sikkerhedsarbejdet med IoT-produkter – på såvel et strategisk som et praktisk niveau.

Når virksomheder begynder at digitalisere produkter, kan det være et problem, at funktionaliteten får al fokus på bekostning af it-sikkerheden. Det kræver nye kompetencer i virksomhederne at arbejde med it-sikkerhed, fordi der kan være andre faldgruber end dem, de kender fra traditionelle, analoge produkter. Eksempelvis er det svært at rette en fejl, efter produktet er kommet ud til kunderne – især hvis konsekvensen er fysisk og ikke blot digital (en digital backup hjælper ikke en pumpe, der pumper den forkerte retning).

Du kan møde Michael Bladt Stausholm, der er Senior Security Architect hos Alexandra Instituttet og har stor viden om og erfaring med sikkerhedsscreening og risikoanalyse inden for IoT-sikkerhed.

Hans kollega Laura Lynggaard Nielsen, Senior Anthropologist, har det seneste år lavet en større undersøgelse i en række danske virksomheder og vil herfra give et indblik i, hvordan disse arbejder med IoT-sikkerhed lige nu.

Til sidst vil Per Nørgaard Christensen, Cyber Security Architect hos Prevas, fortælle om, hvordan en af landets førende IoT-produktudviklingsvirksomheder arbejder med området i praksis og give gode implementerbare råd.

Dato og tid

21. april 2020
8:30 – 10:30

Sted

Prevas
Hedeager 3
DK-8200 Aarhus N

Pris

Det er gratis at deltage

Målgruppen er alle, der arbejder med digitalisering af produkter, og som har ansvar for produktsikkerheden.

Gode implementerbare råd til, hvordan du indarbejder sikkerhed i dine IoT-produkter.

MarieRoerdamFenger_facilitator_infinit

Marie Rørdam Fenger

Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Marie Rørdam Fenger.

Arrangementet er tilrettelagt af InfinIT i samarbejde med Prevas og Alexandra Instituttet.