Digital Energy 1.0: Nye teknologier og muligheder

Energy Innovation Cluster og InfinIT inviterer til nyt Innovationsforum med fokus på nye teknologier og deres anvendelsesmuligheder indenfor digitalisering i industrien for energiproduktion.

NYE TEKNOLOGIER OG MULIGHEDER (FORUM 2)

Her har vi identificeret konkrete teknologier, der bliver centrale for offshorebranchen. Vi kortlægger industriens muligheder med dybdegående oplæg og demoer af de udvalgte teknologier, og ser på hvordan danske virksomheder kan omsætte de teknologiske muligheder til konkret innovation.

HVAD ER AMBITIONEN?

Det nye Innovationsforum er en startbane til nye potentielle innovationsprojekter. Projekterne er baseret på vores anerkendte CRIF-MODEL©, hvor problemejere og -løsere fra industrien i fællesskab reducerer omkostninger gennem innovation. Det er vores mål, at du bliver en del af et potentielt innovationsprojekt i forlængelse af din deltagelse i Digital Energy 1.0.

TILMELDING

  • Gratis deltagelse for deltagere i Energy Innovation Cluster og InfinIT
  • Pris for øvrige er 3.750 kr. for alle arrangementer.
  • 3 arrangementer om året af 4 timers varighed
Dato og tid

11. april 2019

STED

TBA

PRIS
Det er gratis at deltage for deltagere i Energy Innovation Cluster og InfinIT
Pris for øvrige er 3.750 kr.
KONTAKTPERSON

Thomas Vohs-Ahlers
Project Manager
Tlf. 53 89 20 50
tva@eicluster.dk

Det får du med hjem

Energy Innovation Cluster og InfinIT samler industriens relevante virksomheder og videnaktører i et Innovationsforum for digitalisering. Igennem aktiv deltagelse styrker du dine muligheder for at præge udviklingen af nye innovationsprojekter og samarbejder.

Målgruppe

Digital ENERGY 1.0 er for alle, der ser muligheder i digitalisering indenfor energiprodultion. Du kan fx arbejde med forretningsudvikling, dataanalyse, IT sikkerhed, kunstig intelligens, business intelligence etc. Det vigtigste er at du har kompetencer til at løfte industriens udfordringer igennem ny innovation.

Program

Laura Møller

Netværksleder
Tlf. 93 50 98 04

Har du spørgsmål vedr. dette arrangement, kan du tage kontakt til Laura Møller

Deltagelse er gratis, hvis du er en del af InfinIT eller er medlem af Energy Innovation Cluster og

Arrangører

Arrangementet afholdes af Energy Innovation Cluster og InfinIT