ECS Brokerage Event 2020

Ved at deltage på dette brokerage event får du mulighed for at høre mere om de calls, der kommer i ECSEL programmet. Det er en oplagt mulighed for at netværke med potentielle partnere fra hele Europa og selv pitche din projektidé for at finde partnere.

INFINIT har en særbevilling til støtte af konsortiedannelse i H2020, og Innovationsfonden vil igen give national medfinansiering til ECSEL programmet fra og med 2020.

ECSEL og ARTEMES-IA afholder d. 14. og 15. januar et brokerage møde i Bruxelles med henblik på 2020-kaldet, som  forventes offentliggjort primo februar. Der er tale om et 2-fase kald.

Via dette link kan du læse mere om selve eventet i Bruxelles. Det er desuden via dette link, du skal tilmelde dig eventet.


Kort om ECSEL

ECSEL-JU er et såkaldt offentligt-privat partnerskab for elektroniske komponenter og softwaresystemer, der finansierer forskning, udvikling og innovationsprojekter inden for dette område.

ECSEL finansieres dels af EU, dels af nationale bevillinger, således at man i alt kan opnå hhv (65%, 75%, 60%, 90%) funding – alt afhængig af, om man er (LE, SME, GTS, Universitet). Herudover er der nogle begrænsninger som f.eks. at mindst én af de danske partnere skal være en privat virksomhed.

ECSEL dækker områder som f.eks.:

 • transport/mobilitet
 • sundhed
 • energi
 • digital industri (herunder landbrug) og
 • digital levevis med understøttende teknologier som:
  -  softwaresystemer og komponenter
  -  sikkerhed og pålidelighed
  -  konnektivitet og interoperabilitet
  -  procesteknologi
  -  udstyr, materialer og fremstilling af elektroniske komponenter og systemer.

Se yderligere her

DATO

14. - 15. januar 2020

STED

Hotel Le Plaza Brussels
Adolphe Maxlaan 118/126
1000 Brussels, Belgium

PRIS

InfinIT kan støtte rejsen helt eller delvist efter først-til-mølle princippet

Laura Møller

Netværksleder
Tlf. 93 50 88 04

Du er velkommen til at kontakte Laura Møller, hvis du har spørgsmål.

Arrangører

ECSEL og ARTEMESIA