Webinar:

Sikker dataopsamling i produktion

Standarder for cybersikkerhed i produktionen

Er din virksomhed klar til de nye krav til cybersikre produkter? Der er store potentialer og konkurrencefordele forbundet med at digitalisere produktion og produkter. Men for at indfri disse skal den digitale produktion og forretning bygges på et fundament af de højeste standarder for cybersikkerhed og sikker dataopsamling.

På dette webinar kan du høre om, hvordan FORCE Technology, Dansk Standard og Siemens Digital Strategies arbejder med standarder for cybersikkerhed for at få det fulde udbytte af digitaliseringen gennem sikker dataopsamling i produktion.

Sådan bliver cybersikkerhed en konkurrencefordel

For at sætte fokus på hvordan man kommer i gang med det arbejde, og hvordan man ser forretningsmulighederne i cybersikkerhed, inviterer vi til webinar om sikker dataopsamling i produktion.

Webinaret sætter konkret fokus på, hvordan man kommer i gang med at udvikle digitale løsninger, processer og produkter, hvor sikkerhed er tænkt ind fra begyndelsen. Du hører fra FORCE Technology, Dansk Standard og Siemens Digital Strategies, hvordan de nye krav til cybersikkerhed kan blive en konkurrencefordel for din virksomhed, og hvordan virksomheder kan forberede sig på de nye krav.

Muligheder i at kunne dele data

Opsamling og analyse af data samt datadeling med kunder, leverandører mv. rummer store muligheder for at opnå mere effektiv produktion, bedre kundedialog, materialebesparelser og mere intelligente produkter.

For at indfri disse muligheder skal virksomheder kunne udvikle løsninger, finde de rigtige samarbejdspartnere og tage stilling til sikkerheden fra start. Men mange virksomheder i Danmark mangler den nødvendige viden, der skal til.

Det får du med hjem

På webinaret får du gode råd fra de specialister, som arbejder med udviklingen af nye, sikre løsninger til dataopsamling og hver dag hjælper og guider danske virksomheder på området.

Dato og tid

Onsdag den 9. september

8:30 – 9:50

Webinar

Link udsendes til deltagerne forud for mødet

Pris

Det er gratis at deltage

Laura Møller

Hvis du har spørgsmål vedrørende dette arrangement, er du velkommen til at kontakte Laura Møller

Webinaret afvikles i et samarbejde mellem MADE, Inno-Sec og InfinIT.