Webinar:

Cyber- og informationssikkerhed
– værdien af standarder

Infinit og Dansk Standard inviterer til et webinar, der stiller skarpt på cyber- og informationssikkerhed og værdien af at anvende standarder. På webinaret kommer du både helt op i helikopteren og en tur ned i maskinrummet.


Program

Det aktuelle trusselsbillede

Tobias Liebetrau, postdoc, Københavns Universitet
Tobias tegner et billede af de aktuelle trusler, vi står overfor, nationalt såvel som internationalt. Du får hermed et overblik over de væsentligste udfordringer ift. cyber- og informationssikkerhed på både et samfundsmæssigt plan og set fra en virksomheds synspunkt.

Standarder for cyber- og informationssikkerhed

Berit Aadal, seniorkonsulent, Dansk Standard
En lang række af de udfordringer, vi står overfor inden for cyber- og informationssikkerhed, kan adresseres med standarder. Berit giver et indblik i de mest relevante cyber- og informationssikkerhedsstandarder og et overblik over, hvilke standarder der er på vej. Bliv klogere på, hvordan I kommer godt i gang med at anvende standarderne, og hvilken værdi de kan tilføre jeres organisation.

Standarder i praksis

Allan Mathiasen, Quality Management Specialist, Flonidan
Mød en af de virksomheder, der aktivt har sat anvendelsen af cyber- og informationssikkerhedsstandarder på deres agenda. Allan deler ud af Flonidans erfaringer med at anvende standarder. Bliv klogere på, hvilken værdi standarderne giver, og få råd til, hvordan I selv kommer godt i gang med at anvende standarder.

Dato og tid

29. oktober 2020
13:00 – 14:15

Webinar

Pris

Det er gratis at deltage

MarieRoerdamFenger_facilitator_infinit

Marie Rørdam Fenger

Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Marie Rørdam Fenger.

Webinaret er tilrettelagt af InfinIT og Dansk Standard.