Cybersikkerheds-webinar

Sikker IoT – best practice nu og i fremtiden

InfinIT og DI Digital inviterer til en webinarrække med fokus på cybersikkerhed. Temaet for dette webinar er sikker IoT – best practice nu og i fremtiden.

Når virksomheder begynder at digitalisere produkter, kan det være et problem, at funktionaliteten får al fokus på bekostning af sikkerheden. Det kræver nye kompetencer i virksomhederne at arbejde med IoT-sikkerhed, fordi der kan være andre faldgruber end dem, de kender fra traditionelle, analoge produkter. Eksempelvis er det svært at rette en fejl, efter produktet er kommet ud til kunderne – især hvis konsekvensen er fysisk og ikke blot digital (en digital backup hjælper ikke en pumpe, der pumper den forkerte retning).

Du kan møde Michael Bladt Stausholm, der er Senior Security Architect hos Alexandra Instituttet og har stor viden om og erfaring med sikkerhedsscreening og risikoanalyse inden for IoT-sikkerhed.

Hans kollega Laura Lynggaard Nielsen, Senior Anthropologist, har det seneste år lavet en større undersøgelse i en række danske virksomheder og vil herfra give et indblik i, hvordan disse arbejder med IoT-sikkerhed lige nu.

Til sidst vil Per Nørgaard Christensen, Cyber Security Architect hos Prevas, fortælle om, hvordan en af landets førende IoT-produktudviklingsvirksomheder arbejder med området i praksis og give gode implementerbare råd.

Målgruppe

Målgruppen for webinaret er alle, der arbejder med digitalisering af produkter, og som har ansvar for produktsikkerheden.


Om webinarrækken

DI Digital og InfinIT udbyder en række webinarer om fremtidens cybersikkerhedsteknologier. Indholdet på webinarrækken er udviklet af Alexandra Instituttet under forsknings- og udviklingsprojektet Fremtidens Cybersikkehed, der er en anvendelsesbaseret resultatkontrakt finansieret af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte.

Temaerne for de enkelte webinarer er:

Dato og tid

19. august 2020
14:00 - 15:30

Pris

Det er gratis at deltage

Format

Arrangementet afholdes som et webinar.

Deltageren vil få tilsendt nærmere information.

MarieRoerdamFenger_facilitator_infinit

Marie Rørdam Fenger

Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Marie Rørdam Fenger.

Arrangementet er tilrettelagt af InfinIT og DI Digital i samarbejde med Alexandra Instituttet A/S.