Cybersikkerheds-webinar

Kom i gang med privacy by design

InfinIT og DI Digital inviterer til en webinarrække med fokus på cybersikkerhed. Temaet for dette webinar er privacy by design.

Med GDPR er privacy by design nu blevet et eksplicit krav, og det er derfor vigtigere end nogensinde at have styr på, hvordan man implementerer det. Det kan dog ofte være svært at finde ud af præcis, hvad privacy by design egentlig betyder og indebærer, da det ofte er meget løst defineret, og det kan derfor ligeledes være svært at komme i gang med det i sin egen organisation.

Ved dette webinar vil Mads Schaarup Andersen, Senior Usable Security Expert fra Alexandra Instituttets Security Lab, klæde deltagerne på til at implementere privacy by design i egen organisation. Han vil blandt andet komme ind på privacy design strategies, privacy design pattern og privacy enhancing technologies.

Målgruppe

Virksomheder der arbejder med software – uanset virksomhedens størrelse. Webinaret vil være relevant for it-professionelle som fx softwarearkitekter, udviklere, projektledere, UX'ere m.m.


Om webinarrækken

DI Digital og InfinIT udbyder en række webinarer om fremtidens cybersikkerhedsteknologier. Indholdet på webinarrækken er udviklet af Alexandra Instituttet under forsknings- og udviklingsprojektet Fremtidens Cybersikkehed, der er en anvendelsesbaseret resultatkontrakt finansieret af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte.

Temaerne for de enkelte webinarer er:

Dato og tid

26. august 2020
14:00 - 15:30

Pris

Det er gratis at deltage

Format

Arrangementet afholdes som et webinar.

Deltageren vil få tilsendt nærmere information.

MarieRoerdamFenger_facilitator_infinit

Marie Rørdam Fenger

Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Marie Rørdam Fenger.

Arrangementet er tilrettelagt af InfinIT og DI Digital i samarbejde med Alexandra Instituttet A/S.