Anonymisering
done right

Aarhus

TEKNOLOGIMORGEN

Anonymisering done right

"Anonymiseret data er ikke persondata."

En besnærende sætning, der først og fremmest klinger af meget lidt GDPR-bøvl. Men hvordan anonymiserer vi egentlig data, så sandsynligheden for, at de igen kan henføres til specifikke personer minimeres?

På dette morgenmøde vil Jonas Lindstrøm, Senior Security Architect ved Alexandra Instituttet, tage deltagerne igennem et rædselskabinet af anonymiseringer gone wrong for derefter gøre rede for en række konkrete og solide metoder til anonymisering.

Jonas Lindstrøm vil åbne for en diskussion af de overvejelser, der ligger bag metoderne og sætte deltagerne ind i, hvordan man bruger dem.

På morgenmødet vil du møde:

Jonas Lindstrøm, der har en ph.d.-grad i matematik fra Aarhus Universitet med speciale i kaotiske dynamiske systemer og fraktaler. Han bruger matematikken i sit forskningsarbejde inden for it-sikkerhed og kryptering. Jonas arbejder i danske og internationale forskningsprojekter, hvor han forsker i beskyttelse af persondata. Han rådgiver desuden virksomheder og organisationer om it-sikkerhed.


Andre teknologimorgener, der kunne have din interesse

Se hvilke TEKNOLOGIMORGENER vi ellers udbyder.


Om TEKNOLOGIMORGENER

Over de næste to år skal vi være med til at skabe noget af den teknologi, som danske virksomheder skal stå ovenpå. Derfor vil vi gerne byde op til videndeling, samarbejde og god gedigen diskussion af de teknologiske udfordringer og behov, der findes derude. Vi giver kaffe, bagværk og viden om de nyeste teknologier til gengæld for holdninger til, spørgsmål om eller blot nysgerrighed på, hvad fremtiden bringer.

Dato og tid

21. maj 2019
8:30 – 10:00

Sted

LYNfabrikken
Vestergade 49
8000 Aarhus C

Pris

Det er gratis at deltage

Kontakt

Marie Rørdam Fenger
Telefon: +45 30 76 07 22
E-mail: marie.fenger@alexandra.dk

MarieRoerdamFenger_facilitator_infinit

Marie Rørdam Fenger

Hvis du har spørgsmål vedr. arrangementet, er du velkommen til at kontakte Marie Rørdam Fenger

Serien af TEKNOLOGIMORGENER er tilrettelagt af InfinIT og Alexandra Instituttet A/S.